ΣΙΝΕΜΑ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΠΡΟΣΕΧΩΣ (Από 24-10)

Πώς να Σώσετε έναν Μάγο
How to Save the Immortal

Animation (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Ρόμαν Αρτεμίεφ
Ο αιώνια νέος και πάντα κομψός Ξεροκόκαλος ο Αθάνατος προσπαθεί να βρει το ταίρι του εδώ και τριακόσια χρόνια. Άλλοτε εκφοβίζει τις πριγκίπισσες κι άλλοτε τις μεταμορφώνει σε βατράχια, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν έχει κάνει το φλερτ αποτελεσματικότερο.

Samsara

Σινεφίλ 2023 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Λόις Πατίνιο
Σε έναν βουδιστικό ναό στο Λάος δεκάδες νεαροί μαθητεύουν δίπλα σε σοφούς μοναχούς. Ένας από αυτούς διασχίζει κάθε μέρα το ποτάμι για να διαβάσει ένα κείμενο σε μια γυναίκα-ψυχοπομπό. Όταν έρχεται η σειρά της να πεθάνει, το πνεύμα της θα πάρει τον δρόμο για την μετεμψύχωση.

Δαχομέη

Ντοκιμαντέρ 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Mατί Ντιόπ
Ένα δοκίμιο γι τη βίαιη αρπαγή των αρχαιοτήτων της Δαχομέης από τη Γαλλία και τον θριαμβευτικό επαναπατρισμό τους στο σημερινό Μπενίν.

Anora

Κωμωδία 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Σον Μπέικερ
Πρωταγωνιστούν: Μάικι Μάντισον, Γιούρα Μπορίσοβ, Kάρεν Καρανγκούλιαν
Η Anora, μία νεαρή σεξεργάτρια από το Μπρούκλιν, αρπάζει την ευκαιρία να ζήσει το παραμύθι της Σταχτοπούτας, όταν συναντά και παντρεύεται αυθόρμητα τον γιο ενός Ρώσου ολιγάρχη. Τα νέα, όμως,  μαθεύονται στη Ρωσία και οι γονείς του καταφθάνουν στη Νέα Υόρκη για να ακυρώσουν τον γάμο.

Venom: Η Τελευταία Πράξη
Venom: The Last Dance

Δράσης 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Κέλι Μάρσελ
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάρντι,Τζούνο Τεμπλ, Στίβεν Γκράχαμ, Ρις Ίφανς
Κυνηγημένοι και από τους δύο κόσμους τους και με την κατάσταση να δυσκολεύει πολύ, oι Έντι Μπροκ και Venom, αναγκάζoνται να πάρουν μια καταστροφική απόφαση που θα οδηγήσει στην τελευταία πράξη της κοινής τους πορείας.
ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Scroll to top icon