ΣΙΝΕΜΑ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΠΡΟΣΕΧΩΣ (Από 31-10)

Όζι, η Φωνή του Δάσους
Οzi: The Voice of the Forest

Animation (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Τιμ Χάρπερ
Η Όζι ζει βαθιά μέσα στο τροπικό δάσος μαζί με τους γονείς της, τη Σίμα και τον Τζότζο. Η ζωή κυλάει χαρούμενα, στη φωλιά τους ψηλά στα δέντρα, μέχρι που μια μοιραία νύχτα το σπίτι τους καταστρέφεται εξαιτίας  της ανελέητης εταιρείας Green Zar.

Άζραελ
Azrael

Τρόμου 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Ε. Λ. Κατζ
Πρωταγωνιστούν: Σαμάρα Γουίβινγκ, Βικ Κάρμεν Σόουν, Νέιθαν Στούαρτ-Τζάρετ
Πολλά χρόνια μετά την Αρπαγή των Πιστών, μία θρησκόληπτη αίρεση φανατικών  που έχουν απαρνηθεί τον πειρασμό της ομιλίας καταδιώκoυν την Άζραελ, που έχει αποδράσει. Όταν οι ανελέητοι φανατικοί την αιχμαλωτίζουν ξανά, η Άζραελ προορίζεται ως ανθρωποθυσία που θα κατευνάσει ένα αρχαίο κακό ριζωμένο βαθιά στην άγρια φύση. 

Looney Tunes: Ο Πόρκι και ο Ντάφι σώζουν τη Γη
The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie

Animation 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Πίτερ Μπράουνγκαρντ
Ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο καταστρέφει ολοσχερώς τη στέγη της οικίας των Πόρκι Πιγκ και Ντάφι Ντακ. Στην προσπάθειά τους να επισκευάσουν το σπίτι τους, θα μπλέξουν σε μια περιπέτεια με διακύβευμα τη σωτηρία της Γης.

Πέρασμα
Crossing

Δραματική 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Λεβάν Ακίν
Πρωταγωνιστούν: Μζία Αραμπούλι, Λούκας Κανκάβα, Ντενίζ Ντουμανλί
Μια συνταξιούχος δασκάλα από τη Γεωργία η οποία αποφασίζει να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη αναζητώντας τα ίχνη της από χρόνια χαμένης τρανς ανιψιάς της.

The Substance: To Eλιξίριο της Νιότης
The Substance

Τρόμου 2024 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Κοραλί Φαρζά
Πρωταγωνιστούν: Ντέμι Μουρ, Μάργκαρετ Κουέιλι, Ντένις Κουέιντ
Ξεπεσμένη, οσκαρούχος σταρ που εργάζεται ως παρουσιάστρια τηλεοπτικού σόου γυμναστικής πέφτει από τα σύννεφα όταν το κανάλι την απολύει για να την αντικαταστήσει με μια νεότερη παρουσιάστρια. Θα καταφύγει σε μια μυστηριώδη ουσία που υπόσχεται να βγάλει κυριολεκτικά από μέσα της τον καλύτερο, νεότερο και ομορφότερο εαυτό της. Όχι όμως δίχως τίμημα.
ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Scroll to top icon