Διαγωνισμός Pacific Rim

Με αφορμή το DVD, BLU-RAY & BLU-RAY 3D που κυκλοφορεί από τις 28 Φεβρουαρίου

LIFOTEAM 11.3.2014 | 10:00

Το lifo.gr και η Village σας χαρίζουν αναμνηστικά δώρα από την ταινία «Pacific Rim». Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε mail στο [email protected] με τίτλο «Pacific Rim» και στο κείμενο το ονοματεπώνυμο, το κινητό σας τηλέφωνο και την περιοχή σας μέχρι το απόγευμα της Δευτέρα 17 Μαρτίου.

 

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν: ένα συλλεκτικό t-shirts, 1 συλλεκτικό καπέλο κι ένα συλλεκτικό mouse pads.

 

Το DVD κυκλοφορεί από τις 28 Φεβρουαρίου σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα από τη Village

 

 

PACIFIC RIM 3D

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Πρωταγωνιστούν:
Tσάρλι Χάναμ,
Ίντρις Έλμπα,
Ρίνκο Κικούτσι,
Τσάρλι Ντέι,
Ρον Πέρλμαν

 

H ταινία «PACIFICRIM» κυκλοφορεί προς πώληση σε DVD, ΒLU-RAY & ΒLU-RAY 3D με πλούσιο έξτρα υλικό. Σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα από 28 Φεβρουαρίου από τη Village.

 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν λεγεώνες τρομακτικών πλασμάτων – γνωστά ως Καϊτζού – αρχίζουν να εφορμούν από την θάλασσα, ξεκινά ένας πόλεμος που θα στοιχίσει εκατομμύρια ζωές και θα εξαντλήσει τους πόρους της ανθρωπότητας. Προκειμένου να αντεπεξέλθουν οι άνθρωποι στις επιθέσεις των γιγαντιαίων Καϊτζού, κατασκεύασαν ένα ειδικό όπλο: ογκώδη ρομπότ – τα Γιάγκερ – τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δύο πιλότους των οποίων οι εγκέφαλοι είναι συνδεδεμένοι με μία γέφυρα νευρώνων. Όμως, ακόμα και τα Γιάγκερ αποδεικνύονται λίγα μπροστά στη μήνη των Καϊτζού. Λίγο πριν την οριστική ήττα, οι δυνάμεις που προασπίζονται το ανθρώπινο είδος, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να στραφούν σε δύο μάλλον απίθανους ήρωες – έναν ξεπεσμένο πρώην πιλότο (Τσάρλι Χάναμ) και μια άπειρη δόκιμη (Ρίνκο Κικούτσι). Αυτοί οι δύο θα κληθούν να προστατέψουν την ανθρωπότητα.

 

Το DVD της ταινίας περιλαμβάνει Special Features: 

 

  • ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ
  • ΑΣΤΕΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ – ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ

 

Στη συσκευασία που περιλαμβάνει την 2d έκδοση και την 3d έκδοση της ταινίας σε blu-rayθα βρείτε επίσης τα παρακάτω Special Features:

 

ΩΡΕΣ ΕΞΤΡΑ ΥΛΙΚΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ.

4 αποσπάσματα προσφέρουν εις βάθος ματιά στα Καϊτζού, στα Γιάγκερ, στα σκηνικά, στα γυρίσματα, στους ήχους, στα εφέ, και στη μυθολογία και στη δημιουργία της ταινίας. Επίσης, περιλαμβάνονται Το Ημερολόγιο του Σκηνοθέτη, Η Ψηφιακή Τέχνη του Pacific Rim, σχολιασμός και ακόμη περισσότερα!

 

Οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Aλέξης Τσιλίδης

2. Ειρήνη Πολίτη

3. Διαμαντόπουλος Ιάκωβος

4. Λιλή Χωριανοπούλου

5. Παπαστεφάνου Κατερίνα