Η ταινία «Πάση Θυσία» στις ελληνικές αίθουσες

3 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα για τη νέα δημιουργία του Ντέιβιντ Μακένζι

LIFOTEAM 20.1.2016 | 18:12

 

Με το ειδικό βάρος 3 υποψηφιοτήτων για Χρυσή Σφαίρα, με ένα δυνατό καστ αλλά και με μία δυνατή σύγχρονη δραματική ιστορία, έρχεται στις ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία "Πάση Θυσία" (Hell Or High Water) στις 19 Ιανουαρίου.

 

Η ταινία «Πάση Θυσία» στις ελληνικές αίθουσες

 

Η νέα δημιουργία του Ντέιβιντ Μακένζι είναι μία περιπέτεια με φόντο το Δυτικό Τέξας όπου οι διαφορές μεταξύ εντίμων και παρανόμων έχουν θολώσει πέρα από κάθε δυνατότητα αναγνώρισης. Ο βραβευμένος με Όσκαρ® Τζέφ Μπρίτζες («Crazy Heart», «True Grit»), ο Κρις Πάιν («Star Trek», «Into The Woods»), ο Μπεν Φόστερ («3:10 To Yuma», «The Messenger») και ο Γκιλ Μπίρμιγχαμ («The Lone Ranger», «Twilight»), αναλαμβάνουν να μας μεταφέρουν μία ιστορία σύγκρουσης της Παλαιάς με τη Νέα Δύση.

 

Η ταινία «Πάση Θυσία» στις ελληνικές αίθουσες

 

ο Τόμπι (Κρις Πάιν), ένας συνηθισμένος, διαζευγμένος πατέρας που προσπαθεί να φτιάξει μια καλύτερη ζωή για το γιο του, και ο Τάνερ (Μπεν Φόστερ), ένας ευέξαπτος, πρώην κατάδικος θα συνεργαστούν, για να ληστέψουν τα υποκαταστήματα της τράπεζας που έχει κάνει κατάσχεση στην οικογενειακή τους περιουσία. Οι ένοπλες ληστείες είναι η τελευταία τους ελπίδα, να πάρουν πίσω το μέλλον που -δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό τους- τους πήραν κάτω από τα πόδια τους.

 

Η ταινία «Πάση Θυσία» στις ελληνικές αίθουσες


Η εκδίκηση φαίνεται δική τους μέχρι τη στιγμή που θα βρεθούν στο στόχαστρο ενός αμείλικτου, αθυρόστομου Τεξανού Ranger (Τζεφ Μπρίτζες) που ψάχνει για έναν τελευταίο θρίαμβο, την παραμονή της συνταξιοδότησης του. Καθώς τα δυο αδέλφια σχεδιάζουν μια τελευταία ληστεία που θα ολοκληρώσει το σχέδιο τους, τα πάντα θα κορυφωθούν σε μια τελική αναμέτρηση, ανάμεσα στον τελευταίο έντιμο άνθρωπο του νόμου και τα δυο αδέρφια, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, πλην της οικογένειας τους.

 

Δείτε το επίσημο τρέιλερ:

 

 

Η ταινία είχε επίσημη Συμμετοχή στο Διαγωνιστικό Πρόγραμμα του Τμήματος«Ένα Κάποιο Βλέμμα», στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2016

 

 

INFO

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Μακένζι
Σενάριο: Τέιλορ Σέρινταν
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Φόστερ, Κρις Πάιν, Τζεφ Μπρίτζες, Γκιλ Μπίρμιγχαμ
Διάρκεια: 102'