Θεέ μου τι Σου Κάναμε; 2: Η πιο αγαπημένη γαλλική οικογένεια επιστρέφει!

Πέντε χρόνια μετά τη σαρωτική εμπορική επιτυχία «Θεέ μου, τι Σου Κάναμε;», που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, έρχεται το σίκουελ για δροσερά βράδια στα θερινά σινεμά.

LIFOTEAM 10.7.2019 | 14:37

Τα καλοκαιρινά βράδια στο κλεινόν άστυ είναι άρρηκτα συνυφασμένα με τα θερινά σινεμά, πόσο μάλλον όταν αυτά φιλοξενούν απολαυστικές κωμωδίες που καταφέρνουν να μας ταξιδέψουν για δύο ώρες μακριά από την πόλη και τη ρουτίνα που κορυφώνεται λίγο πριν τα αφήσουμε όλα πίσω και πάμε διακοπές.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, η απόλυτη κινηματογραφική πρόταση δεν είναι άλλη από την απίθανη γαλλική κωμωδία – ένα είδος που λατρεύει το ελληνικό κοινό - «Θεέ μου τι Σου Κάναμε; 2», το σίκουελ δηλαδή της αγαπημένης ταινίας που το 2014 έσπασε τα ταμεία με εισπράξεις 12 εκατομμύρια δολάρια στη Γαλλία και 174 παγκοσμίως.

 

Θεέ μου τι Σου Κάναμε; 2: Η πιο αγαπημένη γαλλική οικογένεια επιστρέφει!


Στο πρώτο μέρος, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ (ο υποψήφιος για Σεζάρ Κριστιάν Κλαβιέ και η ταλαντούχα Σαντάλ Λομπί) κλήθηκαν να αποδεχτούν τη διαφορετικότητα, μέσα από τους γάμους των τεσσάρων κορών τους που τους έφεραν για γαμπρούς έναν Εβραίο, έναν Αλγερινό, έναν Κινέζο κι έναν Ιβοριανό. Το ζεύγος Βερνέιγ, μετά από ξεκαρδιστικά παθήματα που έγιναν μαθήματα, κατάλαβαν ότι η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις.


Στο δεύτερο μέρος, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν όλους δίπλα τους. Το αποτέλεσμα; Και πάλι ξεκαρδιστικό!

 

Θεέ μου τι Σου Κάναμε; 2: Η πιο αγαπημένη γαλλική οικογένεια επιστρέφει!


Το «Θεέ μου τι Σου Κάναμε; 2» είναι μια σύγχρονη ταινία, με μηνύματα που συνάδουν απόλυτα με την εποχή μας, όπου οι έννοιες της διαφορετικότητας και της αποδοχής κυριαρχούν στον δημόσιο διάλογο. Είναι μια ταινία για την οικογένεια και την αγάπη.


Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει και πάλι ο υποψήφιος για Goya Φιλίπ ντε Σοβερόν που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Γκι Λοράν. Τόσο οι ίδιοι όσο και όλοι οι συντελεστές της ταινίας υπόσχονται μια άκρως διασκεδαστική κινηματογραφική εμπειρία!

 

11 Ιουλίου στους κινηματογράφους από την ODEON

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

Οδηγός Σινεμά