Η Wonder Woman διέλυσε Batman, Superman και 'Suicide Squad' στα ταμεία

Το ερώτημα τώρα όλων είναι αν θα καταφέρει να ξεπεράσει το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου παγκοσμίως

LifO Newsroom, 30.6.2017 | 15:41

Η νέα ταινία της Wonder Woman κατάφερε να ξεπεράσει σε εισπράξεις κάθε μια από τις 3 προηγούμενες ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC και μάλιστα στο ένα τρίτο του χρόνου.

 

Μπορούμε με σχετική «ασφάλεια» να υποθέσουμε ότι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, η ταινία θα έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις εισιτηρίων τις ταινίες Batman vs Superman και Suicide Squad στο αμερικάνικο box office, χρίζοντας την πιο επιτυχημένη ταινία της Warner Bros. βασισμένη σε χαρακτήρα της DC, γράφει το Mashable.

 

Ωστόσο δεν είναι μόνο η εισπρακτική επιτυχία που κάνει την ταινία της Wonder Woman αξιοσημείωτη, αλλά και το ότι τα έχει πετύχει όλα αυτά σε ένα χρονικό διάστημα μικρότερο των τεσσάρων εβδομάδων.

 

Από το ότι η ταινία μάλιστα είχε ένα αρκετά χαμηλό εναρκτήριο εισπρακτικό σαββατοκύριακο, (σ.σ. σχεδόν 103 εκατομμύρια δολάρια) καταλαβαίνουμε πως η υψηλή της ποιότητα και η δύναμη της διάδοσης από στόμα σε στόμα, της έδωσαν τελικά το μεγάλο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τους προκατόχους της.  

 

Η αναλυτική κατάταξη:

 

1. Wonder Woman (4 εβδομάδες): 325,083,830 δολάρια (έως την Τρίτη 27 Ιουνίου) με σχεδόν 3 εκατομμύρια εισπράξεις την ημέρα αυτήν την εβδομάδα έως την Κυριακή αναμένεται να φτάσει τα 331 - 332 εκατομμύρια δολάρια 

 

2. Batman v Superman (12 εβδομάδες) : 330 εκατομμύρια δολάρια

 

3. Suicide Squad (14 εβδομάδες): 325 εκατομμύρια δολάρια

 

4. Man of Steel (14 εβδομάδες): 291 εκατομμύρια δολάρια 

 

Τα παραπάνω δημιουργούν το εξής ερώτημα: Θα είναι η Wonder Woman η πρώτη ταινία της WB/DC που θα σπάσει το «φράγμα» τους ενός δισεκατομμυρίου εισπράξεων παγκοσμίως; Είναι κάτι που αναμένεται να το δούμε.

 

Ας σημειωθεί κάπου εδώ πως η προηγούμενη πιο επιτυχημένη ταινία της εταιρίας, πλησίασε αρκετά τον στόχο του ενός δις (σ.σ. Batman vs Superman με παγκόσμιες εισπράξεις 873,260,194 δολάρια) άρα οι ελπίδες παραμένουν πολλές.  

Οδηγός Σινεμά