ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ: Το πρώτο τρέιλερ των νέων X-Men

Ο Μπράιαν Σίνγκερ επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα, με το «Days of Future Past»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ 29.10.2013 | 17:59

 

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ των νέων X-Men κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί, προς τέρψη των εκατομμυρίων φαν του δημοφιλούς κόμικ και των κινηματογραφικών ταινιών που βασίζονται σε αυτό.

 

Days of Future Past θα ονομάζεται η νέα προσθήκη (έβδομη κατά σειρά μετά τα X-Men, X2, X-Men: The Last Stand, X-Men Origins: Wolverine, X-Men: First Class και The Wolverine) στο επιτυχημένο κινηματογραφικό franchise και η ημερομηνία εξόδου του στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής είναι η 23η Μαΐου 2014. Ο Μπράιαν Σίνγκερ, σκηνοθέτης των δύο πρώτων και κατά γενική ομολογία καλύτερων ταινιών της σειράς, επιστρέφει στην σκηνοθετική καρέκλα.

 

 

 

Η ταινία ουσιαστικά είναι σίκουελ στο The Last Stand του 2006 και στο First Class του 2011. Χιου Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ, Ίαν Μακ Κέλεν, Χάλι Μπέρι, Άννα Πάκουιν, Έλεν Πέιτζ, Τζέιμς Μακ Αβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς και Νίκολας Χουλτ επιστρέφουν στους ρόλους τους. Το τρέιλερ αφήνει να εννοηθεί ότι θα υπάρχει τουλάχιστον μία πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση του Καθηγητή Ξαβιέ σε νεαρή (Τζέιμς Μακ Αβόι) και μεγάλη ηλικία (Πάτρικ Στιούαρτ), οπότε πιθανότατα η ιστορία θα μπλέκει παρελθόν και παρόν σε μη γραμμική αφήγηση.