Αν ψάχνεις τρόπους να ξεφύγεις από τη ρουτίνα του σχολείου, να κάνεις ένα διάλειμμα από τα ατελείωτα scrolls και να βυθιστείς σε νέες περιπέτειες, σου έχουμε τις καλύτερες κινηματογραφικές προτάσεις που είναι must watch

 

Για σένα, λοιπόν, που βαρέθηκες τα κλασικά και αναζητάς κάτι που θα σου προσφέρει λίγο παραπάνω από μια απλή έξοδο στον κινηματογράφο, επιλέξαμε πέντε ταινίες, κάθε μία με το δικό της twist, από συγκλονιστικά CGI και συγκινητικές ιστορίες μέχρι υπερήρωες, ρομπότ και θρυλικούς μονομάχους. Άσε, λοιπόν, τα notifications στην άκρη για λίγες ώρες και μπες απλά στον μαγικό κόσμο του σινεμά.

 

Venom: The Last Dance

Αν νόμιζες ότι ο Venom τα είχε δώσει όλα, κράτα το popcorn σου γερά, γιατί η τελευταία του χορογραφία δεν είναι αυτό που περιμένεις. Στην ταινία Venom: The Last Dance, ο αγαπημένος αντιήρωας επιστρέφει πιο σκοτεινός και αποφασισμένος να πάρει τον έλεγχο της μοίρας του. Με μια εξαιρετική μείξη δράσης και χιούμορ, η νέα αυτή ταινία ξεχωρίζει με τις ανατροπές της και τα CGI που πραγματικά σε κρατάνε στην άκρη του καθίσματος. Μια ταινία που θα σε κάνει να σκεφτείς ποιος πραγματικά είναι ο ήρωας και ποιος ο κακός.

 

 

Gladiator II

Gladiator II είναι η επική συνέχεια που σε ταξιδεύει ξανά στην αρένα. Ο σκηνοθέτης Ridley Scott επιστρέφει με μια νέα ιστορία γεμάτη ένταση, αίμα και δύναμη. Αυτή τη φορά, έχουμε έναν νέο μονομάχο έτοιμο να τα βάλει με το σύστημα. Αν λατρεύεις τις μάχες σώμα με σώμα, τους επικούς διαλόγους και τις ανατροπές, αυτή η ταινία είναι ό,τι πρέπει για σένα. Plus, οι σκηνές δράσης θα σε κάνουν να θες να σηκωθείς από την καρέκλα και να μπεις κι εσύ στην αρένα.

 

 

Mufasa: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών

Αν μεγάλωσες με το Lion King (γιατί ποιος δεν το έκανε;), τότε ετοιμάσου για τη νέα ταινία της Disney που επιστρέφει στις ρίζες του Pride Rock. Το «Mufasa: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» αφηγείται την ιστορία του πατέρα του Σίμπα και πώς έγινε ο θρυλικός βασιλιάς που όλοι αγαπήσαμε. Το trailer ήδη μας έχει δώσει vibes μιας επικής, συναισθηματικής ταινίας που συνδυάζει το δράμα με την μαγεία της Disney. Ετοιμάσου να γελάσεις, να κλάψεις, και να ξαναβρείς το παιδί μέσα σου, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεσαι.

 

 

Ατίθασο Ρομπότ

Τι γίνεται όταν ένα ρομπότ αποφασίζει να παρακούσει τους κανόνες; Στην ταινία Ατίθασο Ρομπότ, ένας μελλοντικός κόσμος γεμάτος τεχνητή νοημοσύνη μετατρέπεται σε πεδίο μάχης για την ανθρώπινη ψυχή. Η ιστορία ακολουθεί ένα ρομπότ που, αντί να ακολουθεί τυφλά εντολές, αρχίζει να αναπτύσσει δική του προσωπικότητα και να αμφισβητεί την ίδια του την ύπαρξη. Με εντυπωσιακά εφέ και μια υπόθεση που σε βάζει να αναρωτηθείς για το μέλλον της τεχνολογίας, είναι μια ταινία που σίγουρα θα σε κάνει να σκεφτείς βαθιά.

 

 

Wake Up

Μια ομάδα νεαρών ακτιβιστών σχεδιάζει να κάνει μια περιβαλλοντική δήλωση βανδαλίζοντας ένα πολυκατάστημα. Ωστόσο, το σχέδιό τους πηγαίνει απίστευτα στραβά όταν εγκλωβίζονται μέσα σε αυτό και πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν ανισόρροπο φύλακα με ένα φρικιαστικό πάθος για το πρωτόγονο κυνήγι. Αν ψάχνεις κάτι που σε κρατά σε εγρήγορση, το Wake Up είναι η ιδανική ταινία για σένα. Σε έναν κόσμο που αλλάζει με καταιγιστικούς ρυθμούς, η νέα αυτή περιπέτεια μας φέρνει αντιμέτωπους με μια δυστοπική πραγματικότητα που ίσως να μην είναι τόσο μακρινή όσο νομίζουμε. Είσαι έτοιμος να ξυπνήσεις από τον ύπνο σου;

 

Οδηγός Σινεμά