Fury

H επική αποστολή, από τις 20 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους

LIFOTEAM 6.11.2014 | 14:07

Μπορεί να έχουμε λίγο καιρό μπροστά μας για την τελετή των Όσκαρ αλλά ήδη κάποιες ταινίες μπαίνουν στην τελική ευθεία για μία ή και περισσότερες συμμετοχές!

 

Όπως το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο "Fury" με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt που κρύβει αρκετά δυνατά χαρτιά.

 

Δράση και αγωνία, επικές σκηνές με φόντο τα πεδία μάχης του Β' Παγκοσμίου πολέμου, ένα εξαιρετικό κάστινγκ κάτω από την σκηνοθετική ματιά του David Ayer (Hμέρα Εκπαίδευσης, The Fast and the Furious) και μία μεγαλειώδης παραγωγή είναι τα πρώτα και βασικά στοιχεία που ξεχωρίζουν σε αυτή την αυθεντική,  δυνατή  πολεμική ταινία που έχει τον τρόπο της να σε καθηλώσει.

 

Η ιστορία ξετυλίγεται στην καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας την Άνοιξη του '45, μέσα στο απόλυτο χάος των τελευταίων ημερών του πολέμου, καθώς σχεδιάζεται μία από τις τελευταίες αντεπιθέσεις των Συμμάχων στην Ευρώπη.

 

Ο σκληροτράχηλος λοχίας Wardaddy (Brad Pitt) ηγείται ενός άρματος μάχης Sherman και πληρώματος μόλις πέντε ανδρών σε μια αποστολή θανάτου, πίσω απ’ τις γραμμές του εχθρού. Υστερώντας αριθμητικά, αλλά και σε όπλα, o Wardaddy και οι άντρες του έχουν ν’ αντιμετωπίσουν πιθανότητες που είναι συντριπτικά εναντίον τους.  Αυτό όμως δε θα τους κρατήσει από το να προχωρήσουν δίνοντας τη δική τους ηρωική μάχη...

 

Ο David Ayer, που υπογράφει και το σενάριο και τη σκηνοθεσία του "Fury",  κατάφερε για μία ακόμα φορά να δημιουργήσει μία must see ταινία με επική περιπέτεια, έντονες σκηνές δράσης, σασπένς και εκπληκτική πολεμική ατμόσφαιρα.

 

Όσο για το καστ, λογικό ήταν ότι ο Brad Pitt θα τραβούσε πρώτος τα βλέμματα. Όμως η ομάδα ηθοποιών που τον πλαισιώνει δεν είναι καθόλου τυχαία:

- Shia LaBeouf  (Transformers, Γουόλ Στριτ: Το Χρήμα Ποτέ δεν Πεθαίνει, Παγιδευμένοι, Nymphomaniac),

- Logan Lerman (Νώε, Πέρσι Τζάκσον: Η Θάλασσα των Τεράτων, Τα Πλεονεκτήματα του να είσαι στο Περιθώριο),

- Jon Bernthal (Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ, Επιστροφή στο Ρινγκ, Το Καρφί),

- Michael Peña (Οδηγός Διαπλοκής, Οι Διώκτες του Εγκλήματος, Περιπολία, Παγκόσμια Εισβολή).

Η ομάδα είναι δυνατή και έχει δέσει πολύ καλά on & off σεναρίου, κάτι που φαίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Δείτε εδώ το επίσημο τρέιλερ

 

Η συνέχεια στη μεγάλη οθόνη από τις 20 Νοεμβρίου