Η δημοφιλής σειρά «Suits» έρχεται καθημερινά στο Fox!

Η πιο πολυσυζητημένη δικηγορική σειρά των τελευταίων ετών, έρχεται για να μονοπωλήσει τις τηλεοπτικές μας βραδιές!

LIFOTEAM 26.9.2016 | 11:52

 

Το Suits διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη με επίκεντρο την δικηγορική εταιρία Pearson – Hardman. Ο Harvey Specter (Gabriel Macht) είναι ένας από τους κορυφαίους δικηγόρους του Μανχάταν, ο οποίος αναζητάει καινούριο συνεργάτη. Βρίσκει τον ιδανικό υποψήφιο στον πανέξυπνο αλλά χωρίς κανένα κίνητρο πρώην φοιτητής που άφησε στη μέση τις σπουδές του, Mike Ross (Patrick J. Adams). Αν και στην πραγματικότητα δεν είναι δικηγόρος, αυτή η ιδιοφυΐα της νομικής διαθέτει τις γνώσεις ενός απόφοιτου του Χάρβαρντ, σε συνδυασμό με την εμπειρία του δρόμου.

 

Η δημοφιλής σειρά «Suits» έρχεται καθημερινά στο Fox!
copyright ©Universal Television Distribution

 

Το cast της σειράς συμπληρώνουν οι Rick Hoffman στο ρόλο του Louis Litt, η Meghan Markle στο ρόλο της Rachel Zane, η Gina Torres ως Jessica Pearson και η Sarah Rafferty στο ρόλο της Donna Paulsen της μοναδικής προσωπικής βοηθού του Harvey Specter.

 

Η σειρά που έχει γίνει ο τηλεοπτικός εθισμός εκατομμυρίων fans και έκανε τη πρεμιέρα του στο  κανάλι Fox 23 Σεπτεμβρίου στις 9.05 μ.μ.. Το κανάλι θα προβάλλει, ξεκινώντας από τον 1ο κύκλο, όλους τους κύκλους της σειράς καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:05.

 

Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.