Πίσω από τις σκηνές του Star Wars: The Force Awakens

Εικόνες από μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες των τελευταίων χρόνων

LIFOTEAM 12.7.2015 | 14:15

 

Το Star Wars: The Force Awakens είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Στο Comic-Con του San Diego προβλήθηκε ένα τρίλεπτο βίντεο με υλικό πίσω από τις σκηνές σε ένα πάνελ που συμμετείχαν ο Harrison Ford, η Carrie Fisher και ο  Mark Hamill, οι πρωταγωνιστές των πρώτων ταινιών.

 

Το βίντεο ξεκινάει με ένα μοντάζ από όλα τα σκηνικά που δημιούργησαν για το νέο φιλμ. Μας υποδέχεται ο R2-D2, οι stormtroopers και παλιοί και νέοι χαρακτήρες μαζί με μια εικόνα του σκηνοθέτη J.J. Abrams που μιλάει στο καστ την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων και τους ρωτάει «Πόσο υπέροχο είναι αυτό;».

 

«Αληθινά σκηνικά. Πρακτικά εφέ. Τα έχετε ξαναδεί, αλλά δεν ξέρες το σενάριο», λέει ο Hamill στο βίντεο «Τίποτα δεν έχει αλλάξει στ’ αλήθεια. Δηλαδή τα πάντα έχουν αλλάξει αλλά και τίποτα. Έτσι θα ήθελες να είναι».

 

Ο Han Solo και η πριγκίπισσα Leia επιστρέφουν και επίσης ο ηθοποιός Simon Pegg παίζει ένα μικρό ρόλο στην ταινία σαν ένα εξωγήινο και δηλώνει: «Όλη μου η ζωή με οδήγησε σε αυτή τη στιγμή. Είμαι στον παράδεισο».

 

Ο Harrison Ford που καταχειροκροτήθηκε όταν μπήκε στην αίθουσα, – ήταν η πρώτη του εμφάνιση μετά το σοβαρό ατύχημα του με αεροπλάνο- είπε για την συμμετοχή του στην πρώτη τριλογία «Θα έπρεπε να νιώθω κάπως γελοία. Ήταν πριν από 30 χρόνια και κάπως μεγάλωσα. Κι όμως εδώ είμαι. Και ένοιωθα υπέροχα».

 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 18 Δεκεμβρίου.